Corvinus Gyógyszertár és Állatpatika

corvinus gyógyszertár és állatpatika

 
A Corvinus Gyógyszertár Budapesten, a IX. kerületben, a Corvinus Egyetem új épülete mellett található. Könnyedén megközelíthető a Fővám tér felől. Gyógyszertárunk a Nagyvásárcsarnok mögött található, a Mátyás utca és a Közraktár utca sarkán. A parkolás a közelben az utcán és parkolóházakban megoldható. A 2020-as évben gyógyszertárunk látványosan megújult a „kulcspatika referencia program” keretén belül, megjelenésében, mind a nyújtott szolgáltatások és termékek tekintetében. Gyógyszertárunkban megtalálhatóak vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszerek, étrend kiegészítők, vitaminok, fog- és szájápolási termékek, gyógyászati segédeszközök, gyógyteák, gyógyvizek, babaápolási termékek, tápszerek, kozmetikumok, kötszerek, reform élelmiszerek, homeopátiás készítmények, pelenkák, betétek, állatgyógyászati termékek. Magas szakmai tudással rendelkező kollegáink folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal és termékpalettával várják kedves vásárlóinkat. 

       

Nyitvatartási idő:
H-P: 7:30-19:00
Sz: 9:00-13:00
V: zárva

Elérhetőség:
webshop@non-stopgyogyszertar.hu
Tel.: 06-1-215 0240
Cím: 1093 Budapest Közraktár u. 2/a.

A Corvinus Gyógyszertár Budapesten a IX. kerületben a Corvinus Egyetem új épülete mellett található.
Aki a Fővámtér felől közelíti meg a Nagyvásárcsarnok mögött találja.
2-es villamossal a Zsíl utcai megállótól kb. 3 perc sétára vagyunk a Mátyás u. és Közraktár u. sarkán. A 83-as trolibusz Kinizs utcai megállójától 2 percre.

Közlekedés:
villamos: 2, 47, 49
trolibusz: 83
metró: M4

Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig    7:30 - 19:00
Szombat    9:00 - 13:00
Vasárnap    zárva


Non-Stop Gyógyszertár és Állatpatika

non-stop gyógyszertár és állatpatika

 
2018 nyarán a régió örömére megnyitott folyamatosan, -azaz éjjel - nappal nyitva tartó gyógyszertárunk, a Non-Stop Gyógyszertár. 
Pilisvörösváron vagyunk megtalálhatóak, éjszaka és hétvégén is ügyeleti díj nélkül várunk minden kedves betérő vásárlót.
Folyamatosan bővülő árukészletünkben megtalálhatóak vényköteles és vény nélkül kapható gyógyszerek, étrend kiegészítők, vitaminok, fog- és szájápolási termékek, gyógyászati segédeszközök, gyógyteák, gyógyvizek, babaápolási termékek, tápszerek, kozmetikumok, kötszerek, reform élelmiszerek, homeopátiás készítmények, pelenkák, betétek, állatgyógyászati termékek. 
A pilisvörösvári Non-Stop Gyógyszertár, Kulcs Patikák tagpatika, ami azt is jelenti, hogy gyógyszertárunk egyedi akciói mellett a központi újságos termékek árából is kapnak kedvezményt vásárlóink. Az éppen akciós termékekről a webshopunkban vagy az akciós újságunkból tájékozódhatnak. 
Látogasson el hozzánk, szakmailag felkészült és kedves kollégák szeretettel várják!

       

Nyitvatartási idő:
H-V: 0-24

Elérhetőség:
webshop@non-stopgyogyszertar.hu
Tel.: 06-26-593953
Cím: 2085 Pilisvörösvár Fő u. 109.