Amint megszületik egy kisbaba, onnantól róla szól minden és mindenki csak rá kíváncsi a családban. És ez így természetes. Azonban -bármilyen meglepő is- az anya testi és lelki egészsége legalább olyan fontos, mint a babáé!

De hogyan tudassuk ezt az anyukával, magunkkal.., és hogyan álljunk neki? Mi lehet fontos a szoptatás ideje alatt az anya egészségének?

Hallgasd meg legfrissebb podcast adásunkat, amelyben ezekre kereste a választ Vágó Bernadett műsorvezetőnk két vendégével: dr. Bárd Réka gyógyszerésszel és Horváth Márta védőnővel, laktációs "szoptatási" szaktanácsadóval.

Kattints az alábbi linkek egyikére, hogy meghallgasd a Kulcs az Egészséghez - a Kulcs Patikák PodCast sorozat legújabb részét:

Youtube

Spotify

Google PodCast

 

Ha tetszett, ne felejtsd el ajánlani ismerőseidnek és bekövetni a csatornánkat, így kaphatsz értesítést a következő részről!

 

AJÁNLÓ

Vajon az előző részt meghallhattad már? Az alvás és a stressz kapcsolatáról beszélgetett a Budapest Somnocenter vezető szomnológusa és neurológusa, dr. Terray-Horváth Attila és dr. Tóbi Csaba gyógyszerész a Kulcs Patikák PodCast csatornáján. Kattints ide a részletekért!