Nemrég nagy sikerrel mutattuk be a KULCS Quality Patikák, mint a bőrápolás szakértő patikák koncepcióját a sajtó képviselői előtt is. 

Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikáink ezentúl bőrápolási kérdésekben is szakértő válasszal és széles termékkínálattal várják a bőrproblémákkal élőket, a tudatos bőrápolókat és érdeklődőket. Ezt hirdetve indítottuk el ebben a hónapban a Nagy Dermo Roadshow-t országszerte 36 Kulcs Quality Patikában.

Törekszünk arra, hogy Kulcs Quality Patikáinkban minél több egyedi szolgáltatást nyújtsunk, mi pedig egy olyan koncepciót választottunk, amit mindannyian a sajátunknak tudunk érezni: a bőrápolást.

Dolgozóink ezentúl rendszeresen modern, egyedi bőrápolási szakmai tudással bővítik ismereteiket, amelyet a Quality Patikákban található kiemelten széles dermokozmetikai- és egyéb bőrápolási termékválaszték egészít ki. Igyekszünk akár azonnali segítséget nyújtani a bőproblémákkal élőknek, de természetesen a koncepciónk nem jelenti azt, hogy a bőrgyógyász orvosok munkájának határát érintsük. Az általuk felállított diagnózist és javasolt termékeket nyilvánvalóan tiszteletben tartjuk, ugyanakkor a használatukban vagy a kiegészítő terápiák választásában sokat tudunk segíteni.

 Nagy öröm számunkra, hogy a koncepcióban partnereink lettek a legismertebb dermokozmetikai márkák is, akik sokat tesznek hozzá tréningjeikkel, szakmai tapasztalataikkal, termékeikkel a programot hirdető DERMO ROADSHOW-hoz:

-        La roche posay

-        Vichy

-        Bioderma

-        Cerave

-        Apivita

-        Uriage

Október 28-án pénteken a budapesti Royal Gyógyszertárban egy exkluzív esemény keretein belül mutattuk be közel 40, szépség és bőrápolás témában alkotó sajtós és influencer vendégnek egyedülálló programunkat,  akik előtt a résztvevő dermokozmetikai márkaképviselők hasonló örömüket és jövőbeli szakmai együttműködésüket fejezték ki.

Köszönjük, hogy támogató szavaikkal hozzájárultak az eseményhez: 

  • Félix Melinda, Key Account Manager, Bioderma
  • Végi Ádám, Key Account és Trade Marketing Manager, Vichy, La Roche Posay, CeraVe "Loreál"
  • Riba Zoltán, területi képviselő, valamint Schubert Éva, vezető tréningmenedzser, Uriage, Apivita

+1: Lénárd Eszter, vezető termékmenedzser, PLANTHÉ "Simply You Hungary", mint a Bőrápolási Szakértő Patikák koncepció egyik szakmai partnere.

Bemutattuk a Nagy Dermo Roadshow-t! - Sajtótájékoztató a Royal Patikában

Bemutattuk a Nagy Dermo Roadshow-t! - Sajtótájékoztató a Royal Patikában

A Nagy Dermo Roadshow rendezvénysorozat November 30-ig tart ahol:

-Ingyenes bőrápolási tanácsadás, fókuszban: arcápolási rutin kialakítása áll

-Ingyenes termékminták, próba lehetőség

-Kiemelkedő, válogatott minőségű termékválaszték

-Óriási nyereményjáték bőrápolási és kényeztető ajándékokért "patikában és online is!"

Keresd meg a hozzád legközelebb eső Quality patikát ITT.

Bemutattuk a Nagy Dermo Roadshow-t! - Sajtótájékoztató a Royal Patikában