Kártya - Kedvezmény - Patika - Törzsvásárló - Így lesz KULCS kártyád!

A törzsvásárlók mindig többet kapnak. De csak ha kártyájuk is van hozzá

A Kulcs Patikák Törzsvásárlói Programja komoly átalakuláson megy keresztül az utóbbi időben, sok egészséget és családi pénztárcát támogató szolgáltatással bővül folyamatosan. Ha Te gondoskodsz a családról, ennek a kártyának ezentúl Te fogsz a legjobban örülni!

OLCSÓBB PATIKAI VÁSÁRLÁS - KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS ORSZÁGOS PARTNEREINKNÉL – EXTRA EGÉSZSÉGTÁMOGATÓ TARTALMAK, AJÁNDÉKOK

• Kulcs Kártyával mindig olcsóbb a vásárlás a kiválasztott Kulcs Patikádban
• A havi Kulcs akciós újságban keresd a kártyával elérhető EXTRA kedvezményes termékeket. A borító belső oldalán keresd őket! Online a borító utáni első oldalon.
• Együttműködő partnereinknél EGYEDI AKCIÓBAN részesülsz! %-os vagy fix összegű kedvezmények várnak, de van ahol értékes ajándékot kapsz minden vásárlásnál, ha Kulcs törzsvásárlói kuponkóddal vásárolsz.
• Extra, egészségmegőrző tartalmakat kapsz ingyen! A honlapon, kártyaszámos belépés után Gyócsi Dóri gerinctréner, jógaoktató edzései közül választhatsz. Márciusban sok hasznos, babatartalommal várunk!

OLCSÓBB PATIKAI VÁSÁRLÁS - KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS ORSZÁGOS PARTNEREINKNÉL – EXTRA EGÉSZSÉGTÁMOGATÓ TARTALMAK, AJÁNDÉKOK


 
ÍGY VÁLTS KI KULCS KÁRTYÁT:

1. Keresd meg a hozzád legközelebbi Kulcs Patikát!
2. Menj be a patikába* és kérj egyet!
3. A kártya bárki számára elérhető, térítésmentesen.
4. A kártyát egy adatlap kitöltésével kapod meg azonnal. Nevet és e-mail címet minden esetben írj rá, ugyanis az aktuális kártyás információkat, kuponkódokat hírlevélben küldjük ki!
5. Használd egészséggel! - Személyesen a kiválasztott patikádban és online a Kulcs honlapon elérhető kuponkódokkal!


* Országszerte 200 tagpatikánkból néhánynál nem elérhető a Kulcs Törzsvásárlói Kártyaprogram. Vagy azért, mert nemrégiben csatlakoztak a hálózathoz és folyamatban van a programhoz való csatlakozása, vagy a tulajdonos egyéni döntése okán.