Véget ért a Kulcs Kártya Napok

November végén végre eljött az a nap, amikor átadhattuk az októberi Kulcs Kártya Napok főnyereményeit a két szerencsés nyertesnek!

A budapesti Erzsébet körúton található tagpatikánkban, a Royal Gyógyszertárban találkoztak a nyertesek cégünk képviselőjével, Szepesi Györgyivel, aki átadta az egyedi, közönségkedvenc, Csepel Budapest típusú női biciklit Torbavecz Gabriellának, valamint a hévízi pihenést, azaz a kétszemélyes, két éjszakás, félpanziós pihenésre jogosító vouchert a frissen felújított Hunguest Hotel Panorámába Habermann Attilának. Ezúton is gratulálunk!

Legalább ilyen örömmel gratulálunk a többi nyertesnek is, akik postán ill. futárszolgálat által kapták kézhez az elmúlt időszakban a játék napi és heti nyereményeit, többek között Veroval® 2 in 1 fül-és homloklázmérőket, Dcont Etalon vércukormérőket, Veroval® Compact felkari vérnyomásmérőket, vagy a sporttáskákat, Kulcsos törölközőket, amelyek részletei és a nyertesek név szerint ezen az oldalon olvashatók.

Köszönjük a játékban részt vevőknek, hogy ilyen sokan, több ezren, és lelkesen játszottak, ezenkívül hálával gondolunk együttműködő partnereinkre is.

Nézd meg a Nyereményjátékok menüpontot, milyen játékok aktuálisak épp a Kulcs Patikáknál!

A képeket köszönjük a Lemese Photography-nak.

Megnyerték a biciklit és hévízi pihenést!