Az év beruházásai – Kulcs Quality Patikák

Amikor bemész egy tágas drogériába, elfog az a bizonyos érzés. Az a jóleső, kellemes fajta. Megcsap az ápoltság finom illata, és hirtelen vonzó közelségbe kerül az egészséges test és rendezett otthon vágya, miközben ráérősen vásárolgatsz.
Néhány tagpatikánk tulajdonosa a fejébe vette, hogy ez a melengető érzés akár a patikákba is beköltözhetne, persze csakis azzal a plusszal, ami a Kulcs Patikák sajátja: a gyógyszerészek extra szakmai tudása és elhivatott segítő munkája, valamint a többi patikához képest remek árak, akciók és törzsvásárlói program.
Arra, hogy sikerült-e összegyúrni a tökéletes elegyet, megalkotni közösen a jövő patikáját, arra legyen bizonyíték a megújított, egyedi tervezésű Kulcs Quality Patikák egyre bővülő sora.
2020-ban országszerte 11 tagpatikánk nyerte el a Kulcs Quality Patika jelzőt, komoly átépítés és a gyógyszertár munkájának átszervezése után. Egy-egy ilyen átalakítás nagy beruházást jelent egy patikai családi vállalkozásnak, valódi, hosszú távú elköteleződést az új vásárlói igények felé.

Ezért büszkék vagyunk mindannyiukra, hogy belevágtak!

…És izgalommal várjuk a további patikák átalakulását, ugyanis a következő évre sokan ráhelyezték már patikájukat a rajtvonalra.
 

MI MÁS ITT, MINT A TÖBBI PATIKÁBAN?

Óriási, kibővített termékpaletta:

•    reform élelmiszerek, speciális diétákba illeszthető alapanyagok főzéshez, étkezéshez
•    széles dermokozmetikai választék érzékeny és problémás bőrre – több Quality Patikában külön bőrápolási szakértővel
•    gyógyászati segédeszközök széles választéka

Hosszított nyitva tartás – hogy munka után is legyen időd a vásárlásra
Szabadpolcos elrendezés – mert tudjuk, hogy szereted végigolvasni a vitaminok és más termékek összetevőit, majd magad dönteni bizonyos kérdésekben
Még több idő és odafigyelés a vásárlókra - a legtöbb patikában kevés lehetőség van a beszélgetésre, azonban a Quality Patikákban mindig lesz olyan munkatárs, aki a szabadpolcok között nézelődők döntését segíti gyógyszerészi tudásával, tapasztalatával.