Pécs a történelem és kultúra városa, mindig is büszkélkedett kiválóságokkal. Most pedig itt egy újabb a sorban, hiszen a Zsolnay Kulturális Negyed szomszédságában megnyílt az EOZIN Patika Kulcs Gyógyszertár, amely tovább bővíti a Kulcs Quality tagpatikák számát. Ez az új gyógyszertár nem csupán a patikák számát növeli a városban, hanem egyúttal a minőségi egészségügyi ellátás szimbólumát is képviseli.

Az EOZIN Patika Kulcs Gyógyszertár elhelyezkedése kiváló, a Zsolnay Kulturális Negyed mellett, a központban található a Zsolnay Vilmos utca 94 alatt, így gyors és kényelmes hozzáférést biztosít - a város lakóinak és látogatóinak-, a legkorszerűbb gyógyszerekhez és egészségügyi termékekhez.

 Quality patika nyitotta meg a kapuit Pécsen a Zsolnay Kulturális Negyed szomszédságában

A Kulcs Quality patikák hagyományosan a válogatott termékkínálat és a szakértői tanácsadás hívei, és ez alól az EOZIN Patika Kulcs Gyógyszertár, sem kivétel. A modern környezetben szabadpolcon érhetők el a vitaminok, étrendkiegészítők, egészségmegőrző termékeket és a dermokozmetikumok is, melyek megfelelő kiválasztásában magasan képzett expediálok készségesen segítenek. A betegek kiemelkedő figyelmet kapnak, ami a Kulcs Quality patikák védjegyévé vált.

Fontos megemlíteni, hogy egyben állatgyógyászati termékek lelőhelye is.

A patika különös figyelmet fordít az árakra, ezért Kulcs Kártya Programmal segít, hogy a vásárlók megfizethető áron juthassanak hozzá a szükséges egészségügyi termékekhez.

Quality patika nyitotta meg a kapuit Pécsen a Zsolnay Kulturális Negyed szomszédságában 

Vasárnap kivételével a hét minden napján vár Pécsen az EOZIN Patika Kulcs Gyógyszertár:

Cím: 7629 Pécs, Zsolnay Vilmos utca 94.

Nyitvatartás: h-p 7.30-18.00, sz 8.00-12.00