Apetister Junior oldat málna-feketeribizli 100ml

Apetister Junior oldat málna-feketeribizli 100ml

3.168 Ft

Egységár: 31 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Apetister junior - a kicsik jó étvágyáért!
Azoknak a gyerekeknek, akiket olykor nehéz rávenni az evésre az Apetister junior segítséget nyújthat, ugyanis összevetői közül édeskömény kivonata étvágygerjesztő, ánizs kivonata pedig segíti az emésztést.

Az Apetister junior összevetőiből az ánizs segíti az emésztést, a borsmenta hozzájárul a bélrendszer normál működéséhez, a cikóriagyökér serkenti az emésztőnedvek termelődését és segíti a bélmozgást. Az oldat édeskömény kivonatot is tartalmaz, mely étvágygerjesztő, segíti az emésztést és a gázok távozását. A niacin, a B2-vitamin és a B6-vitamin összetevői a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokat is támogatják.

 

Figyelmeztetés: A készítmény nem szedhető, amennyiben bármely összetevőjével szemben allergia áll fenn. Túlzott fogyasztás esetén hashajtó hatású. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Ajánlott adagolás: 3 évesnél idősebb gyerekeknek, kisiskolásokn ak, fiataloknak naponta kétszer 5 ml étkezés előtt vagy közben

Tárolás: Az eredeti csomagolásban legfeljebb 25°C-on, nedvességtől és fénytől védve tárolandó. Hűtőszekrényben nem tárolható! Nem fagyasztható! Kisgyermekektől elzárva tartandó!

Fő összetevők: Ánizs termés kivonat, borsmenta levél kivonat, cikóriagyökér kivonat, édeskömény termés kivonat, niacin, B2-vitamin, B6-vitamin

Összetevők: tisztított víz, sűrítőanyag (szorbit, glicerin), feketeribizli gyümölcslé koncentrátum, sűrítőanyag (xantángumi), tartósítószer (nátrium-benzoát), ánizs (Pimpinella anisum) termés kivonat, cikóriagyökér (Cichorium intybus) kivonat, borsmenta (Mentha piperita) levél kivonat, málna aroma, édeskömény (Foeniculum vulgare) termés kivonat, nikotinamid, B2-vitamin (riboflavin-5-foszfát nátriumsója), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid).

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff