Aqua Maris orrspray 30ml

Aqua Maris orrspray 30ml

2.960 Ft

Egységár: 2.960 Ft /

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Orvostechnikai eszköz

Az Aqua Maris® Classic izotóniás orrspray-ben a só koncentrációja pontosan olyan töménységben van jelen, mint a szervezetünk folyadéktereiben: ez 9 g-ot jelent kilogrammonként.
Az Aqua Maris® Classic használata minden korosztály számára ajánlott:
- az orrnyálkahártya kiszáradásának megelőzése,
- a már sérült, vagy kiszáradt orrnyálkahártya regenerálására, hidratálására
- a bekerülő szennyeződések, allergiát kiváltó részecskék, pollenek eltávolítára

100%-ban természetes eredetű orrspray
Az Adriai-tengerből származó, ásványi sókban és nyomelemekben gazdag tengervíz jótékonyan és természetes módon kezeli, hidratálja és tisztítja a száraz és irritált orrnyálkahártyát. Kíméletes és hatékony, mindennapi használatra is alkalmas.

Összetétel
A 100 ml oldat 30 ml tengervizet tartalmaz.
Az oldatban lévő nyomelemek fontos szerepet töltenek be az orrnyálkahártya kielégítő állapotának fenntartásában, ami elősegíti a felső légutak megfelelő működését.
Nem tartalmaz tartósítószert.

Kiszerelés
30 ml izotóniás, tartósítószer-mentes, 200 adagnyi oldat adagolópumpával ellátott műanyagpalackban.

Rendeltetése
A nyálkahártya működése és a szabályos légzés a nyálkahártya állapotától, annak hidratáltságától függ. Az Aqua Maris® orrspray nedvesíti és tisztítja az orrot, és ugyanakkor regenerálja is az orrnyálkahártyát.

Mikor és hogyan kell az Aqua Maris® orrsprayt használni?
A mindennapos orrhigiénia és a jó közérzet fenntartása érdekében orrlyukanként 1-2 befújással kell az oldatot bejuttatni. Az eljárás naponta többször is alkalmazható mindaddig, amíg azt szükségesnek ítéli. A kiszáradt és irritált orr kezelésére naponta 3-4 befújással kell az oldatot bejuttatni mindkét orrlyukba szükség szerinti gyakorisággal.

Az orr kiszáradása és irritációja előfordulhat a klimatikus viszonyok megváltozása miatt, kiválthatja például a légkondicionált helyiségek rendkívül száraz levegője, a légszennyezettség, vagy akár a hőmérséklet és a levegő minőségében (utazás során) bekövetkező hirtelen változások is.

A termék első használata előtt a kupakot el kell távolítani, és az adagolópumpát 2-3- szor lenyomva a levegőt ki kell fújni a palackból. A higiénés szabályok betartása érdekében egy palackot csak egy személy használjon. Ne ossza meg mással a terméket!

Ki használhatja az Aqua Maris® orrspray-t?
Az Aqua Maris® orrspray kíméletes hatásával támogatja a nyálkahártya megfelelő élettani állapotának fenntartását, és emellett nincs más, az egész szervezetet érintő hatása. Emiatt mindenki számára megfelelő, beleértve a gyermekeket, a várandós nőket és a szoptató anyákat is.

Az Aqua Maris® orrspray ajánlott:
gyermekeknek
vírusos meghűlésben, náthában vagy
allergiában szenvedőknek
orrnyálkahártya betegségben szenvedőknek, valamint azoknak, akik az orrnyálkahártya szárazságától szenvednek (általában idős emberek)
azoknak, akik légkondicionált, illetve központi fűtéssel ellátott helyiségben laknak vagy dolgoznak, valamint sokat utaznak
azoknak, akik ki vannak téve a nyálkahártya fokozott kiszáradásának (pl.: dohányosok, énekesek, hivatásos gépjárművezetők stb.).


Gyártó
JGL d.d., 51000 – Horvátország, Rijeka, Svilno 20.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff