Beba Optipro Junior 1 600g

Beba Optipro Junior 1 600g

3.999 Ft

Egységár: 6.665 Ft / kg

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A 12. hónaptól adható BEBA OPTIPRO Junior 1 tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer 3 összetevőből álló IMMUNO-COMPLEX® formulát tartalmaz: IMMUNO-COMPLEX® (A, C, D-vitamin, cink, és vas) – a baba immunrendszerének megfelelő működést támogató vitaminok és ásványi anyagok Tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer

Szakértőink 60 év kutatás után alkották meg az anyatej által inspirált NESTLÉ BEBA OPTIPRO® Junior 1 anyatej-kiegészítő tápszert, összetevők egyedi kombinációjával:

  • OPTIPRO® fehérjével*, mely egyedülálló fehérjemennyiséggel és fehérjeminőséggel rendelkezik
  • 2’-FL oligoszachariddal, mely szerkezetében megegyezik az anyatejben legnagyobb mértékben előforduló oligoszacharidokkal.
  • L. reuteri élőflórával
  • Szénhidrátként kizárólag tejcukrot tartalmaz
  • Pálmaolaj mentes

 A csecsemő legjobb tápláléka az anyatej. A legegészségesebb táplálási mód a szoptatás. Amennyiben az orvos szerint nem áll rendelkezésre elegendő anyatej, vagy a szoptatásnak más akadálya van, alkalmazásáról kérdezze meg gyermekorvosát, védőnőjét.

 

*A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiával állítja elő az OPTIPRO® fehérjét.

 

Tulajdonságok és előnyök

IMMUNO-COMPLEX® (A, C, D-vitamin, cink és vas) – a baba immunrendszerének megfelelő működését támogató vitaminok és ásványi anyagok. 

BIFIDUS Bl – a Bifidus Bl az anyatejjel táplált csecsemők emésztőrendszerében meglévőkhöz hasonló bifidobaktérium.

Egyedülálló fehérjetechnológiánk eredménye, a Nestlé OPTIPRO fehérje. Közel 150 éves csecsemőtáplálási tapasztalatunkat felhasználva, 50 éves fehérje kutatásnak és az egyedülálló technológiánknak köszönhetően most megalkottuk új generációs OPTIPRO® fehérjénket*, amely egyedülálló fehérjeminőséggel és fehérje mennyiséggel rendelkezik. A Nestlé egyedülálló fehérjetechnológiája állítja elő az OPTIPRO® fehérjét. 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff