Beliema Effect Plus hüvelytabletta 7x

Beliema Effect Plus hüvelytabletta 7x

4.364 Ft 4.364 Ft

Egységár: 623 Ft / db

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Bakteriális és gombás hüvelyi fertőzések esetén.

Gyógyászati segédeszköznek minősülő orvostechnikai eszköz.

Jellemzők

  • Amikor az intim fertőzés első tüneteit észleli, elgondolkodott-e valaha azon, hogy vajon gombás vagy bakteriális eredetű-e a fertőzés? Nem csoda, hiszen otthon szinte lehetetlen diagnosztizálni, hogy mi okozza a kellemetlen tüneteket. Nos a jó hír az, hogy a Beliema Effect Plus hüvelytablettával nem kell a fertőzések szakértőjének lenned. A Beliema Effect PLUS egy öngondoskodásra szánt orvostechnikai eszköz a hüvelyi fertőzések kezelésére és megelőzésére.  
  • A Beliema Effect PLUS egy kis kemény tabletta, melyet mélyen a hüvelybe kell helyezni annak érdekében, hogy helyreállítsa és fenntartsa a természetes hüvelyflórát és az egészséges hüvelyi pH-t. A Beliema Effect PLUS hüvelyi fertőzések kezelésére és megelőzésére javasolt, akár gomba, akár baktérium okozta.

Fontos összetevők

  • A formula Cranberry-Active™, hialuronsav és laktitol-monohidrát (prebiotikum) egyedi kombinációján alapul. Hatásmechanizmusának köszönhetően a Beliema Effect Plus helyreállítja a természetes hüvelyi pH-t, melynek hatására csökken a patogén baktériumok és gombák szaporodása, elősegíti az egészséges hüvelyi mikroflóra helyreállítását, következésképpen pedig megelőzi a hüvelyi fertőzés kiújulását.

Összetevők

  • Cranberry-Active™ (tőzegáfonya alapú), hialuronsav, laktikol-monohidrát, polietilén-glikol 6000, bórsav, citromsav, kroszpovidon, magnézium-sztearát.

Alkalmazás

  • Napi 1 tabletta
  • Az alkalmazás időtartama: 7 nap.
  • Ha a tünetek javultak, de nem teljesen szűntek meg a 7 napos kezelési idő végére, a kezelés újabb 7 napon keresztül folytatható.
  • A Beliema Effect Plus tabletta kizárólag intravaginálisan alkalmazható.
  • A Beliema Effect Plus felhelyezése a hüvelybe annyira egyszerű, mint egy tamponé.  Mosson kezet vízzel és szappannal, mielőtt eltávolítja a tablettát a bliszterből, majd helyezze mélyen a hüvelyébe. 
  • A Beliema Effect Plust nők alkalmazhatják, 16 éves kortól.
  • Amennyiben Ön várandós vagy szoptat, kérjük konzultáljon kezelőorvosával a Beliema Effect Plus alkalmazása előtt. Ha a tünetek nem enyhülnek vagy súlyosbodnak 5 nap kezelés után, kérjük, keresse fel kezelőorvosát."
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff