Bepangel sebkezelő gél 50g

Bepangel sebkezelő gél 50g

3.469 Ft

Egységár: 69.380 Ft / kg

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A Bepangel “intelligens” sebkezelő hidrogél kisebb sebek, például horzsolások, vágások, égési sérülések vagy napégés ellátására javasolt.

Azonnal csillapítja a fájdalmat hűsítő hatása révén.

Nem csíp.

Védőréteget képez, így segít a felülfertőződések megelőzésében.

Optimális nedvességtartalmat biztosít a sebnek, így csökkenti a hegképződés kockázatát.

Így alkot egy 4 az 1-ben, parabénmentes hidrogélt, ami gyors segítséget tud nyújtani a váratlan helyzetekben, az akut sebellátásban.

Összetétel

A BEPANGEL® egy “intelligens” hidrogél, amely szabályozza a sebalap nedvességtartalmát. Egy savas polimerből (karbomer) áll, aminek savasságát a karnozin (a bőrben természetesen jelen levő bázikus peptid) szabályozza. A karbomer felelős az elfertőződés megakadályozásáért. Összetétel: savas kolloid karbomer, karnozin, víz, nátrium-benzoát, kálium-szorbát

Használat

A sebkezelés előtt és után alaposan mosson kezet.

Az egyes sérülésfajták esetén való pontos alkalmazásról a használati útmutatóban olvashat.

Kiszerelés

50g

Orvostechnikai eszköz, egyben gyógyászati segédeszköz.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff