Béres Primomed sebkezelő spray 150ml

Béres Primomed sebkezelő spray 150ml

4.343 Ft

Egységár: 28 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A Béres PrimoMed sebápoló spray horzsolások, zúzódások, vágások, enyhe fokú égési, forrázási sérülések esetén segít a fertőzések megelőzésében, valamint a sebgyógyulás elősegítésében.

Bárhol, bármikor gyors, szakszerű és bőrbarát megoldás sebek és sérülések ápolására.
A Béres PrimoMed kettős támogatást nyújt, megelőzi a fertőzéseket és elősegíti a sebgyógyulást, foltok nélkül.

+ Sebek ápolására, a hegszövet eltávolítására és a fertőzések megelőzésére
+ Horzsolások, zúzódások, vágások, enyhe fokú égési, forrázási sérülések és ép bőr kezelésére
+ Segít megelőzni a biofilm kialakulását és sérült bőrön nem okoz irritációt
+ Felhasználható kötszer nedvesítésére, valamint a beszáradt kötszer fellazítására

Hogyan kell alkalmazni?

Egyszerűen használható, permetezhető folyadék, amit az érintett területen kell alkalmazni, ezáltal kimosva a sebet, eltávolítva az idegen részecskéket. Szükség esetén a seb környezetének ápolásához is használható.

Hatásmechanizmus
Fő hatásmechanizmusa azon alapul, hogy módosítja a seb környezetét azáltal, hogy mechanikus úton eltávolítja azokat az idegen testeket, amelyek bőrirritációt és -fertőzést okozhatnak. A nedvesség, a páratartalom, az oxigén és a pH tekintetében optimális környezetet teremt, ezzel elősegítve a gyógyulási folyamatot. Védi a bőrt és megelőzi a fertőzéseket. Alkoholmentes, a születéstől kezdve alkalmazható és nem kell leöblíteni. Bőrbarát pH-jú. Nem piszkít, ruhán nem hagy foltot. Hipoallergén. Jódmentes.

Összetevők
Egy flakon tartalma:
+ 0.016% hipoklórossav
+ Segédanyagok: ionizált víz, nátrium-klorid

Figyelmeztetések és óvintézkedések

Ne használja a Béres PrimoMed készítményt bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység vagy intolerancia esetén, és kérdéseivel forduljon kezelőorvosához. A Béres PrimoMed készítményt tilos lenyelni! A Béres PrimoMed a születéstől kezdve
alkalmazható. Alkoholmentes orvostechnikai eszköz. A legjobb hatás érdekében hagyja a permetet természetes úton megszáradni. Kizárólag külsőleges alkalmazásra. Ne használja 30 napnál hosszabb ideig. A készítmény más gyógyszerekkel való együttes alkalmazása kizárólag egészségügyi szakember javaslatára történhet.

Gyártó:
Cf Pharma Ireland Ltd,
73B, Hebron Ind., Est,
Kilkenny, Ireland

Forgalmazó :
Béres Gyógyszergyár Zrt.
H-1037 Budapest, Mikoviny utca 2-4.
Magyarország

CE-0426
Utolsó ellenőrzés dátuma:
2019. december 20.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff