Beright Covid-19 antigén nyálteszt otthoni haszn. 1x

Beright Covid-19 antigén nyálteszt otthoni haszn. 1x

1.999 Ft

Egységár: 1.999 Ft / db

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Lakosság számára is használható Covid-19 aktív fertőzést kimutató teszt. Tudja biztonságban családját!

  • Nyálmintából végezhető teszt
  • Gyermekeknél is könnyedén használható
  • 15 perc alatt megkapjuk az eredményt

A COVID-19 antigén gyorsteszt (nyálteszt) egy olyan egyszer használatos tesztkészlet, amelynek célja a COVID-19 betegséget okozó új SARS-CoV-2 koronavírus kimutatása az emberi nyálban. Ezt a tesztet otthoni felhasználásra tervezték olyan tüneteket mutató egyének számára, akiknél felmerül a COVID-19 fertőzés gyanúja. A teszt a páciens által, önállóan összegyűjtött nyálmintából dolgozik. A COVID-19 antigén gyorsteszt (nyálteszt) csak előzetes eredményt ad, a végső megerősítésnek klinikai diagnosztikai eredményeken kell alapulnia

Működési elv: 

A COVID-19 antigén gyorsteszt (nyálteszt) egy kvalitatív membránalapú immunpróba a SARS-CoV-2 antigének kimutatására emberi nyálmintában.

Teszt tartozékai: 

  • Tesztkazetta
  • Pufferoldat
  • Hulladékgyűjtő tasak
  • Mintagyűjtő eszköz
  • Használati utasítás

Figyelmeztetés!

1. A teszt elvégzése előtt olvassa el a teljes betegtájékoztatót. 2. Kizárólag in vitro - külsőleges - diagnosztikai célú önellenőrzésre. 3. A teszt csak egyszer használatos. A lejárati idő után ne használja fel. 4. Ne egyen, igyon vagy dohányozzon azon a helyen, ahol a mintákat vagy a teszteket kezelik. 5. Ne igya meg a készletben lévő pufferoldatot. Óvatosan kezelje a puffert, hogy bőrre, szembe ne kerüljön. Ha mégis, azonnal öblítse le bő folyó vízzel. 6. Ne használja a tesztet, ha a fóliatasak sérült. 7. A tesztelés előtt és után alaposan mosson kezet. 8. Ha az eredmény előzetesen pozitív, tudassa ezt egészségügyi szolgáltatójával, és gondosan kövesse a helyi COVID irányelveket/követelményeket. 9. Gyermekek és kiskorúak a tesztet felnőtt jelenlétében végezhetik el. 10. A használt tesztet a helyi előírásoknak megfelelve kell kidobni.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff