BioCo Máriatövis kivonat Extra tabletta 80x

BioCo Máriatövis kivonat Extra tabletta 80x

5.042 Ft

Egységár: 63 Ft / db

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A Bioco Máriatövis kivonat extra tabletta jelentős mennyiségben tartalmazza a máriatövis értékes hatóanyagát a szilimarint, melyet kolin egészít ki.
 

A szilimarin elősegítheti: az egészséges májműködést hozzájárulhat az epe egészségének megőrzéséhez, a toxikus anyagok szervezetből való eltávolításához a májszövetek és sejtek normális regenerációjához.

A kolin hozzájárul: a normál májműködés fenntartásához.

Étrend-kiegészítő.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Összetevők: tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, kalcium-foszfát); kolin-bitartarát; máriatövis kivonat (200 mg/filmtabletta); fényező anyag (zsírsavak); csomósodást gátló (szilícium-dioxid); színezékek (titán-dioxid, vas-oxid)

 

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

A „BioCo” bejegyzett cégnevet, és nem ökológiai tanúsítást jelent!

A BioCo Magyarország Kft. ISO 22000:2005 szabvány és Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelvek szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert működtet.

Tárolás: A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, szobahőmérsékleten (15- 25 °C között)!

Gyártja és forgalmazza: BioCo Magyarország Kft, 3021 Lőrinci, Árpád u. 92. www.bioco.hu  Infovonal: +36 37 388-318

 

Hatóanyagok

 1 filmtablettában 

 Máriatövis kivonat

 - ebből szilimarin tartalom 

200 mg

160 mg

 Kolin

85 mg

 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff