BIODERMA Atoderm Intensive balzsam 500ml

BIODERMA Atoderm Intensive balzsam 500ml

10.449 Ft

Egységár: 20 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

 

Intenzíven nyugtató, gyulladás enyhítő, bőrmegerősítő balzsam viszketéscsillapító hatással, a nagyon száraz, irritált, atópiás bőr számára. Hatákonyságát klinikai adatok biztosítják.

 

Skin Barrier Therapy® szabadalom tartalmának köszönhetően pótolja az atópiás bőrből hiányzó lipideket, valamint biológiailag  és tartósan állítja helyre az egészséges bőrfelszínt. Megoldást kínál az irritált bőrre és az extrém szárazságra is. Gátolja az irritációt és a viszketést: 

  • Azonnal megkönnyebbül a bőr: 95%

  • 10-ből 9 ember már nem vakarózik használat után 

  • 6 hónapon keresztül nincsen több fellángolás: 76%

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff