BIODERMA Atoderm Intensive gél-krém 200ml

BIODERMA Atoderm Intensive gél-krém 200ml

5.833 Ft

Egységár: 29 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Az Atoderm Intensive gél-krém az első olyan viszketéscsillapító bőrápoló készítmény, melynek frissító, ultra könnyű gél textúrája azonnal beszívódik a bőrbe. Könnyed és friss, kimagaslóan nyugtató, hűsítő ápolást biztosít a nagyon száraz, irritált, atópiás bőr számára, innovatív textúrával. Selmyes textúrájának köszönhetően lehetővé teszi az egyszerű felvételt és gyors beszívódást, különösen a meleg hőmérséklet (pl. nyáron) és/vagy magas páratartalom esetén (amikor egy gazdagabb állagú krém felvitele kevésbé kényelmes a nagyon száraz, atópiás bőr számára). Azonnal beszívódik, melynek köszönhetően a test ápoló használatát követően gyorsan fel tud öltözni.

 

A szabadalmaztatott Skin Barrier Therapy komplex segít megakadályozni a Staphylococcus aureus nevű baktérium megtelepedését és az allergének behatolását, melyek súlyosbíthatják a bőr kiszáradását. Az Enoxolon azonnal és tartósan enyhíti a viszketést és csökkenti a vakarózási ingert, ezáltal megnyugtatva a bőrt. A PP vitamin stimulálja a bőr lipidjeinek természetes képződését erősíti és helyreállítja a bőrfelszínt.

 

 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff