BIODERMA Photoderm SPF 30 spray 200ml

BIODERMA Photoderm SPF 30 spray 200ml

8.074 Ft

Egységár: 40 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A Bioderma Photoderm Max SPF50+ spray használata minden bőrtípusra alkalmas, arcra és testre egyaránt. Nem csak a bőrfelületet védi a napfénytől, hanem a bőr alsó rétegeiben is kifejti fényvédő hatását. Extrém napsütésnek kitett bőrre (magas hegységben, trópusokon) is alkalmas. Aktiválja a bőr természetes védekezőképességét, véd a sejtkárosodás kockázatától, és küzd a bőr korai öregedése ellen. A készítmény rendkívül fotostabil, hosszantartóan hidratáló és bőrnyugtató hatást biztosít. Használata kényelmes a lágy textúrának köszönhetően, ugyanis nem ragad és nem hagy fehér nyomot.


 

  • Víz- és izzadásálló.
  • Nagyon jó tolerancia.
  • Nem mitesszerképző.
  • Illatanyagmentes.
  • Parabénmentes.
  • Hipoallergén.
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff