Calmapherol Regular krém 55ml

Calmapherol Regular krém 55ml

2.750 Ft

Egységár: 49 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Regenerálja, táplálja és ápolja a száraz, irritált, kipirosodott, töredezett, hámló, viszkető, allergiás bőrt. Kiváló megoldás gyulladt bőrre, pl. lichen, cheliosis (száj széleinek felrepedése), kutikula sérülése, horzsolása esetén; illetve bőrgyógyászati és kozmetológiai kezelések után, pl. epilálás, lézeres kezelés, varratszedés, arctisztító eljárások után; atópiás dermatitis kezelésére.

Calmapherol Regular bőrgyógyászokkal együttműködve lett kifejlesztve; BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT. Aroma és színezékmentes. Parabénmentes.

A Calmapherol Regular magas minőségű mikronizált cink-oxidot és aktív hidratáló összetevőket tartalmaz.

Aktív összetevők:

  • A Cink-oxid, cink-szulfát és rézszulfát gyógyító, regeneráló hatásúak, gyulladáscsökkentők, valamint antibakteriális hatásúak a bőrön. Segítenek gyógyítani az irritációt, vágásokat és fekélyesedést. Szárító hatásúak és csökkenti a gyulladást.
  • Az E-vitamin gátolja a nedvesség elvesztését, ezzel segíti a hidratációt visszaállítja a természetes védelmi funkciókat. Intenzíven regenerálja a száraz, irritált és érzékeny bőrt. Nyugtatja a kipirosodott bőrt, csökkenti a bőr száraz és feszülő érzését. Nedvesíti a bőrt, megakadályozza a kiszáradást és feltöredezést.
  • Allantoin: nyugtató hatású, javítja a felhám regenerációját.
  • Használat: Vigye fel a krémet tiszta és száraz bőrfelületre vékony rétegben, oszlassa szét és hagyja, hogy felszívódjon. Használja igény szerint, 1 hónapos kortól akár a teljes testen.

    Összetevők: Aqua, Caprylic/Capric Trigliceryde, Mineral Oil, Beeswax, Polyglyceryl-10 Decaoleate, Zinc Oxide (and) Triethoxycaprylylsilane, Glycerin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Tocopheryl Acetate ,Sorbitan Sesquioleate, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Allantoin, Copper Sulfate, Zinc Sulfate, Disodium EDTA.

    A termék hitelesített minőségi ellenőrzés mellett készül (Good Practice of Cosmetics Production (GMP – Good Manufacture Practices)) a PN_EN ISO 22716 standard alapján.

    Felhasználható: lejárati dátum és gyártási szám a flakon alján.

    Gyártó: lásd a doboz oldalán

    Forgalmazó:
    Red Pharma Laboratories Central Europe East Sp. z o.o.
    ul. Nowa 6, Stara Iwiczna
    05-500 Piaseczno, Lengyelország

    Forgalmazó partner:
    Puck Consulting Kft., 1031 Budapest,
    Nánási út 39., +36 1 720 4932,
    info@puckconsulting.com

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff