Calmapherol S.C krém 20g

Calmapherol S.C krém 20g

3.026 Ft

Egységár: 3.025 Ft /

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Alkalmazható:
•  atópiás dermatitis;
•  allergiás kontakt dermatitis;
•  UVB sugárzás okozta kipirosodás (nyugtató hatású) esetén;
•  viszketés enyhítésére;
•  regenerálás, táplálás és ápolás az irritált és kipirosodott bőrnek.

CALMAPHEROL S.C.  bőrgyógyászokkal együttműködve lett kifejlesztve.

DERMATOLÓGIAILAG TESZTELT.

Illat- és színezőanyag mentes. Parabénmentes.

Aktív összetevők:

  • Glycerophosphoinositol (GPI) kolin sója egy innovatív, növényi alapú lecitin származék. A GPI sók támogatják a fiziológiás szabályozó rendszert. Szabályozzák a zsírsavak feloldását, felelősek a gyulladásos folyamatok leküzdéséért; nyugtató hatásúak, csökkentik a bőr pirosságát és irritációját.
  • A Cink-oxid, cink-szulfát és réz-szulfát gyógyító, regeneráló hatásúak, gyulladáscsökkentők, valamint antibakteriális hatásúak a bőrön. Segítenek gyógyítani az irritációt, vágásokat és fekélyesedést. Szárító hatásúak és csökkentik a gyulladást.
  • Az E-vitamin gátolja a nedvesség elvesztését, ezzel segíti a hidratációt visszaállítja a természetes védelmi funkciókat. Intenzíven regenerálja a száraz, irritált és érzékeny bőrt. Nyugtatja a kipirosodott bőrt, csökkenti a bőr száraz és feszülő érzését. Nedvesíti a bőrt, megakadályozza a kiszáradást és feltöredezést.
  • Allantoin: nyugtató hatású, javítja a felhám regenerációját.

Használat: Alkalmazza vékony rétegben előzőleg megtisztított és megszárított bőrfelületen, kenje szét és hagyja felszívódni. Helyi alkalmazásra. A termék a teljes testfelület bőrén használható, 3 éves kortól. A legjobb eredmény napi kétszeri használattal érhető el.

Összetevők: Caprylic/Capric Trigliceryde, ásványi olaj, méhviasz, Polyglyceryl-10 Decaoleate, Cink-oxid, Trietoxi-ciklopiril-szilán, Glicerin, Víz, Glycerophosphoinositol-kolin, Fenoxi-etanol, Etilhexil-glicerin, Pentaeritritil-tetraiisztearát, Szorbitán-szeszkvioleát, Fenoxi-etanol, Etil-hexil-glicerin, Tokoferil-acetátot, Allantoin, Dinátrium-EDTA, Cink-szulfát, Réz-szulfát.

A termék hitelesített minőségi ellenőrzés mellett készül (Good Practice of Cosmetics Production (GMP – Good Manufacture Practices)) a PN_EN ISO 22716 standard alapján.

Felhasználható: lejárati dátum és gyártási szám a flakon alján.

Gyártó: lásd a doboz oldalán

Forgalmazó:
Red Pharma Laboratories Central Europe East Sp. z o.o.
ul. Nowa 6, Stara Iwiczna
05-500 Piaseczno, Lengyelország

Forgalmazó partner:
Puck Consulting Kft., 1031 Budapest,
Nánási út 39., +36 1 720 4932,
info@puckconsulting.com

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff