Capricare 1 anyatej helyettesítő tápszer 400g

Capricare 1 anyatej helyettesítő tápszer 400g

5.455 Ft

Egységár: 13.637 Ft / kg

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A Capricare ® olyan vitaminokat, ásványi anyagokat és tápanyagokat biztosít, amelyek szükségesek az anyatej teljes helyettesítéséhez. Alkalmas csecsemők speciális táplálkozási céljaira.

Jellemzők

  • A Capricare ® csecsemőtej finom ízű formula, amely táplálkozásilag teljes a csecsemők számára születésétől kezdve.
  • A Capricare ® készítmények a csecsemők kecsketej-táplálkozásával kapcsolatos több mint 20 éves kutatás eredményei, beleértve a többszörös klinikai vizsgálatokat.
  • A Capricare ® -et a Tejeskecske Szövetkezet gyártja , az úttörő és a világ vezetője, aki több mint 30 éve táplálja a csecsemőket, és 30 országban kapható.

Összetevők

Pasztörizált kecske- teljes tej , laktóz (a tej ), növényi olaj keverék (nagy olajsavtartalmú napraforgóolaj, repceolaj, napraforgóolaj, antioxidánsok (napraforgó-lecitin, vegyes tokoferolok)), pasztörizált kecske- tejből porok, halolajpor (dokozahexaénsav forrása), mikrobiális olajpor (arachidonsav forrása), ásványi anyagok (nátrium-citrát, kalcium-citrát, kalcium-hidroxid, kálium-klorid, vas-szulfát, cink-szulfát, réz-szulfát, mangán-szulfát, kálium-jodid, nátrium-szelenit ), kolin-klorid, L-tirozin, L-triptofán, L-cisztin, vitaminok (dl-α-tokoferil-acetát, nikotinamid, kolekalciferol, retinil-acetát, kalcium-d-pantotenát, ciano-kobalamin, fitonadion, tiamin-hidroklorid, riboflavin, piridoxin-hidroklorid) folsav, L-aszkorbinsav, d-biotin), L-izoleucin, taurin, L-karnitin. Ez a termék szárazanyagra számítva 38% kecsketejet tartalmaz.

Ez a termék szárazanyagra számítva 38% kecsketejet tartalmaz.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff