Celip duo krém 5g

Celip duo krém 5g

1.628 Ft

Egységár: 1.915 Ft /

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

Celip Duo nem szteroidos krém

Irritált, kipirosodott bőr regenerálására herpesz idején.

Használat:

Kenje fel vékony rétegben az előzőleg megtisztított és megszárított bőrre, oszlassa el és hagyja, hogy felszívódjon. Helyi alkalmazásra. A termék a teljes test területén alkalmazható, 6 éves kortól. A legjobb eredmény napi négyszeri alkalmazással érhető el.

Összetevők:  Víz, Caprylic/Capric Trigliceryde, ásványi olaj, méhviasz, Polyglyceryl-10 Decaoleate, Cink-oxid, Trietoxi-ciklopiril-szilán, Glicerin, Glycerophosphoinositol-kolin,  Fenoxi-etanol, Etilhexil-glicerin, Pentaeritritil-tetraiisztearát, Szorbitán-szeszkvioleát, Fenoxi-etanol, Etil-hexil-glicerin, Tokoferil-acetátot, Allantoin, Dinátrium-EDTA, Cink-szulfát, Réz-szulfát.

A Celip duo ™ bőrgyógyászokkal együttműködve lett kifejlesztve.

BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT.

Aktív összetevők:

  • Glycerophosphoinositol (GPI) kolin sója egy innovatív, növényi alapú lecitin származék. Szabályozzák a zsírsavak feloldását, felelősek a gyulladásos folyamatok leküzdéséért; nyugtató hatásúak, csökkentik a bőr pirosságát és irritációját.
  • A Cink-oxid, Cink-szulfát és Réz-szulfát bőrnyugtató, regeneráló, valamint antibakteriális hatásúak a bőrön. Csökkentik a bőr irritációját, a bőrpírt és szárító hatásúak.
  •  Az E-vitamin gátolja a nedvesség elvesztését, ezzel segíti a hidratációt, visszaállítja a természetes védelmi funkciókat. Intenzíven regenerálja a száraz, irritált és érzékeny bőrt. Nyugtatja a kipirosodott bőrt, csökkenti a bőr száraz és feszülő érzését. Nedvesíti a bőrt, megakadályozza a kiszáradást és a feltöredezést.
  • Az allantoin nyugtató hatású és segíti a felhám regenerációját.

A termék hitelesített minőségi ellenőrzés mellett készül (Good Practice of Cosmetics Production (GMP – Good Manufacture Practices)) a PN_EN ISO 22716 standard alapján.

Felhasználható: a lejárati dátum és a gyártási szám a flakon alján található.

Gyártó: lásd a doboz oldalán

Gyártó:

Red Pharma Laboratories Central Europe East Sp. z o.o.

  1. Nowa 6, Stara Iwiczna

05-500 Piaseczno, Lengyelország

Forgalmazó partner:

Puck Consulting Kft., 1031 Budapest,

Nánási út 39., +36 1 720 4932,

info@puckconsulting.com

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff