CeraVe hidratáló tisztító gél arcra, testre 236ml

CeraVe hidratáló tisztító gél arcra, testre 236ml

4.930 Ft

Egységár: 20 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Hidratáló és bőrnyugtató tisztító krém normál és száraz bőrre, arcra és testre. Kifejezetten érzékeny, irritációkra vagy ekcémára hajlamos normál vagy száraz bőrűeknek kifejlesztve. Ez a nem habzó tisztító krém gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút, miközben már egy használattal növeli a bőr hidratáltságát.

 

  • felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt megfelel
  • a bőr védőrétegének megzavarása nélkül tiszít és hidratál
  • 3 alapvető ceramiddal & hialuronsavval
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff