Compeed herpesztapasz 15x

Compeed herpesztapasz 15x

4.864 Ft

Egységár: 324 Ft / db

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A herpesz kezelése
A COMPEED® Total Care™ Herpesztapasz az 5%-os aciklovir készítménnyel összehasonlítva alternatív kezelési módot kínál a gyógyulás idejét tekintve. Segít abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Gyorsan.
Az alábbi 7 előnyt nyújtja:
1. Gyors sebgyógyulás.
2. Azonnal elfedi a herpeszt.
3. Enyhíti a fájdalmat.
4. Csökkenti a duzzanatot és a pirosságot.
5. Enyhíti a bizsergő, égő, viszkető érzést.
6. Csökkenti a hólyagképződést, segít a pörkösödés és hegesedés megelőzésében.
7. Csökkenti a továbbfertőződés esélyét.
A herpesztapasz a felhelyezéstől fogva kezeli a sebet. Klinikailag bizonyítottan elősegíti a gyors sebgyógyulást.
A COMPEED® Total Care™ Herpesztapasz használata
• A herpesz első jelétől - általában a bizsergő, viszkető érzés megjelenése - használja a tapaszt.
• A tapasz használata előtt és után mosson kezet.
• A tapaszt a nap 24 órájában használja a herpesz teljes gyógyulásáig. A tapasz magától leválik kb. 8 óra használat után, ekkor cserélje ki egy új tapasszal.
• Ne vegye le a tapaszt, azért, hogy "a seb levegőzhessen", mert ezzel gyakorlatilag ellenkező hatást ér el és meghosszabbíthatja a gyógyulás folyamatát. Klinikailag bizonyított, hogy a felhelyezett tapasz optimális környezetet biztosít a gyógyuláshoz.
1. Mosson kezet. Bizonyosodjon meg arról, hogy a herpeszes bőrfelület tiszta és száraz. Ne használja a tapaszt krémmel együtt, mert ilyen módon a tapasz nem fog a sebre tapadni, így nem biztosított a teljes körű kezelés.
2. Távolítsa el a védőfóliát, majd mindkét kezét használva fogja meg az applikátor két pillangószárnyú végét.
3. Óvatosan húzza szét az applikátor végeit a nyilak irányában, amíg a tapadófelület fele szabaddá nem válik. Vigyázzon arra, hogy ne érjen a tapasz ragadós felületéhez.
4. Óvatosan nyomja rá a herpeszre a tapasz félig szabad részét, hogy az szilárdan a herpeszre rögzülhessen.
5. Az applikátor másik felét finom, görgető mozdulattal húzza lefelé és a bőrtől eltávolodva, amíg a tapasz teljesen le nem válik. Simítsa el a tapaszt a herpesz teljes felületére. A tapaszra smink vagy rúzs felvihető. Mosson kezet a tapasz felhelyezés után is.
A Compeed herpesztapasz bámulatosan sokat tud, ráadásul a lehető legdiszkrétebb megoldást jelenti. Már a felhelyezése is rendhagyó. Az ötletes kialakításnak köszönhetően végtelenül egyszerű, és nem utolsósorban higiénikus is.
De térjünk vissza a hiúságunkhoz! A Compeed herpesztapasszal egy pillanatig sem kell kínosan éreznünk magunkat, hiszen a leheletvékony, átlátszó, apró korongocska rásimul a bőrre, sőt akár sminkelhető is. Így ahelyett, hogy főszereplővé tennénk a herpeszt, gyakorlatilag láthatatlanságra ítéljük.
És ez még csak a felszín! Az igazi értékek pedig - mint tudjuk - ez alatt rejtőznek. A Compeed herpesztapasz azonnal csillapítja az égő, viszkető érzést. Lerövidíti a gyógyulás folyamatát, valamint segít megelőzni a felülfertőződést és a vírus továbbterjedését.
Tehát ha legközelebb azt a bizonyos viszkető, bizsergető érzést tapasztalja, amely a herpesz előjele szokott lenni, Ön már tudni fogja, hogy honnan várja a segítséget.
A pillangó formájú applikátor használatával csökken a felülfertőzés kockázata, mivel a beteg nem ér a herpeszhez. A felhelyezett tapasz lefedi a herpeszt, és a betegség valamennyi szakaszában enyhítheti a tüneteket és elősegíti a gyógyulást: A Compeed® herpesztapasz az első tünetek megjelenésétől - ami általában a viszkető, bizsergő érzés a száj körül - kezdve a bőr teljes gyógyulásáig használható.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff