Dentomin-Z fogpor gyógynövényes zöld 95g

Dentomin-Z fogpor gyógynövényes zöld 95g

1.557 Ft

Egységár: 16.385 Ft / kg

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Fluor mentes, természetes ásványi alapanyagú fogpor a fog és az íny ápolására. A natúr (piros csomagolású) változattól a hozzákevert gyógynövény-őrlemény különbözteti meg. Egyéb adalékanyagoktól mentes, natúr készítmény. A természetes anyagokat előnyben részesítők, az adalékanyagokra érzékenyek, az allergiások számára különösen ajánlott.

Kb. 40 fogmosásra elegengő fogport tartalmaz.

Dentomin fogpor használata

Használata ajánlott a lepedékek eltávolítására, a dohányzástól megsárgult fogak tisztítására. Rendszeres fogmosással segíti, hogy fogai és ínye egészséges maradjon. Nedves fogkeféjét a fogporba mártva mosson fogat.

Miért környezetbarát, öko termék

-Fluormentes, természetes ásványi alapanyagú fogpor


 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff