Elmex fogkrém Sensitive Professional Gentle White 75ml

Elmex fogkrém Sensitive Professional Gentle White 75ml

2.764 Ft

Egységár: 36 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Jellemzők

Természetesen fehér fogak, Azonnali és tartós hatás, Klinikai tesztekkel igazolt hatékonyság, Pro-Argin® formulával, elmex® Kutatás

Termék információk

elmex® Sensitive Professional™ Gentle Whitening Egyedi Pro-Argin® technológiával, melyet a fogorvosok is alkalmaznak a fogérzékenységtől szenvedő pácienseiknél. 

Aktív összetevő: Arginin 8%. 

Mi okozza a fogérzékenységet?
Az íny visszahúzódása és a fogzománc sérülése következtében a fogban található mikroszkópikus méretű csatornák ezrei válnak szabaddá, amelyek a fogbél idegeihez vezetnek. A hideg, meleg, illetve édesség hatására érzett fájdalom oka, hogy az inger ezeken a csatornákon keresztül közvetlenül az idegekhez jut. A fogak szabaddá vált területei hajlamosak az elszíneződésre. 

Hogyan hat az elmex® Sensitive Professional™ plus Gentle Whitening fogkrém?
• Az elmex® Sensitive Professional™ plus Gentle Whitening fogkrém az érzékeny fogidegekig vezető dentincsatornák lezárásával szünteti meg a fájdalmat.
• Rendszeres használatával tartós védőréteg alakul ki a fogérzékenység ellen.
• Formulája gyengéden és hatékonyan távolítja el az elszíneződéseket, így segít visszaállítani a fogak természetes fehérségét. 
Kérdezze fogorvosát vagy dentálhigiénikusát!

További leírás

További információ: www.elmexsensitiveprofessional.com

Fogkrém a fogérzékenység okozta fájdalom azonnali enyhítésére

Összetevők

Calcium carbonate, Aqua, Sorbitol, Bicarbonate, Sodium lauryl sulfate, Sodium monofluorophosphate (1450 ppm F⁻), Aroma, Cellulose gum, Sodium bicarbonate, Tetrasodium pyrophosphate, Titanium dioxide, Benzyl alcohol, Sodium saccharin, Xanthan gum, Limonene, Nátrium-monofluorofoszfátot tartalmaz (1450 ppm F⁻)

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff