Eucerin Aquaphor regeneráló spray 250ml

Eucerin Aquaphor regeneráló spray 250ml

6.256 Ft

Egységár: 27 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

Az Eucerin Aquaphor Regeneráló spray azt az SOS ápolást nyújtja a száraz vagy rendkívül száraz, töredezett és irritált bőr számára, amire annak szüksége van. A spray gyengéd, féligáteresztő védőréteget képez a bőrön, mely biztosítja a vízpára és az oxigén természetes ki-be áramlását, így engedi a bőrt „lélegezni” és erősíti természetes védelmi funkcióit. Könnyű bőrregeneráló kenőcs spray mely könnyen alkalmazható, még az olyan nehezen elérhető helyeken is mint a hát.

 

 

  • Idális:  térd, a könyök, a repedezett kézízületek, a körömágy, valamint a töredezett sarkak ápolására.
  • Bőrtolerabilitása kiváló, a termék csecsemők és gyermekek bőrére is használható.
  • Alkalmas kisebb égési sérülések és a bőrfelszínt érintő bőrgyógyászati beavatkozások, például lézerkezelés és kémiai hámlasztás után.
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff