Eucerin AtopiControl krém SOS nyugt. atóp.bőrre 100ml

Eucerin AtopiControl krém SOS nyugt. atóp.bőrre 100ml

11.019 Ft

Egységár: 110 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD


Az Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém bőrnyugtató, ápoló formulájával segít megtörni a viszketéssel járó akut bőrgyulladásos ciklus ördögi körét. Bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően segít csökkenteni a hidrokortizon használatát a gyulladás fellángolásának ideje alatt. Egy klinikai vizsgálat bizonyította, hogy az Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően hasonló kozmetikai hatást eredményezett az atópiás bőr kipirosodásának javulásában, mint az 1%-os hidrokortizon krém. Az AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti azt.Intenzíven ápolja, nyugtatja a bőrt és olyan gyakran alkalmazható az érintett bőrterületeken, ahányszor szükséges.


 

  • Klinikailag bizonyítottan segít javítani a bőr állapotát az akut gyulladásos fázisokban.
  • Felnőttek, gyerekek és csecsemők számára egyaránt alkalmas az atópiás bőr ápolására.
  • Kortizon-, illatanyag-, színezőanyag- és parabenmentes, így a bőrirritáció és az allergia kockázata minimális.
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff