Eucerin deo roll 48ó alu.mentes érzékeny bőrre 50ml

Eucerin deo roll 48ó alu.mentes érzékeny bőrre 50ml

3.495 Ft

Egységár: 69 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A gyengéd formulát még a legérzékenyebb bőr is jól tolerálja, és azok is használhatják, akik dezodor intoleranciától vagy atópiás dermatitisztől szenvednek. Az Eucerin golyós dezodor közvetlenül borotválás vagy szőrtelenítés után is használható, és bizonyítottan legalább 24 órán át véd a testszag ellen.

 

Az Eucerin érzékeny bőrre készült golyós dezodora mentes az alumíniumtól, alkoholtól, színezőanyagoktól és a parabenektől.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff