Eucerin Hyaluron-Filler nappali krém 50ml

Eucerin Hyaluron-Filler nappali krém 50ml

15.674 Ft

Egységár: 313 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém 3x hatású formulája szembeszáll ezzel a folyamattal:


1. Feltölt: A nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav hidratál és feltölti a ráncokat.
2. Élénkít: Az antioxidáns hatású glicin szaponin akár 256%-kal is fokozhatja a bőr hialuronsav-termelését és védi a bőrt a szabadgyököktől.
3. Véd: Az enoxolon több mint 50%-kal csökkenti a hialuronsav lebomlásának ütemét. 


Ahogy idősödünk, bőrünk hialuronsav-termelése csökken, aminek következtében bőrünk ráncosodni kezd és öregebbnek tűnik.Az Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém az öregedés első jelei ellen hat. Láthatóan feltölti a finom redőket és a mély ráncokat egyaránt. Hatékonyan megelőzi az UV-sugárzás okozta fényöregedést (a napsütés hatására bekövetkező idő előtti öregedést), megakadályozza, hogy a ráncok mélyebbé váljanak, és védi a bőrt a szabadgyökök ellen.

 

  • nem mitesszerképző
  • kiváló sminkalap
  • enyhén illatos
  • SPF15 UVA filter
  • UVA-védelem
  • nem ragacsos
  • gyorsan beszívódik
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff