Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity 3D szérum 30ml

Eucerin Hyaluron-Filler+Elasticity 3D szérum 30ml

16.434 Ft

Egységár: 16.434 Ft /

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérum klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan csökkenti az öregségi foltokat, láthatóan feltölti a mély ráncokat, növeli a rugalmasságot. A bőrgyógyászati kezelések által ihletett Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérum egy könnyed és hidratáló öregedésgátló szérum, amely hatékonyan kezeli a bőr öregedésének 3 dimenzióját:

 

  1. Öregségi foltok: A formula szabadalmaztatott Thiamidolt tartalmaz. Az Eucerin egyedi összetevője, a Thiamidol közvetelenül a hiperpigmentáció kiváltó okára hat, így klinikailag bizonyítottan csökkenti az öregségi foltokat, és rendszeres alkalmazás esetén megakadályozza azok újbóli megjelenését is.
  2. Ráncok A magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsav innovatív keveréke láthatóan feltölti a mély ráncokat. A magas molekulasúlyú hialuronsav kisimítja a bőr külső rétegeit, míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav (ami 40-szer kisebb) mélyebbre hatol az epidermális rétegekbe, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek.
  3. A rugalmasság elvesztése: Az Arctiin hatóanyag bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a bőr sejtjeiben. A készítményben a hialuronsavval együtt fejti ki hatását, így növeli a bőr rugalmasságát.

 

  • nem mitesszerképző
  • enyhén illatos

 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff