Eucerin pH5 testápoló könnyű hidratáló pumpás 400ml

Eucerin pH5 testápoló könnyű hidratáló pumpás 400ml

5.395 Ft

Egységár: 13 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A száraz, érzékeny bőrt a környezeti hatások könnyen irritálhatják, így még érzékenyebbé válhat. Ahhoz, hogy a túlzott érzékenység csökkenjen, több kell egy gyengéd hidratálónál.

Az Eucerin pH5 extra könnyű, hidratáló testápoló egy gyengéd, de hatékony hidratáló testápoló. Kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy rugalmasabbá és kevésbé érzékenyé varázsolja a normál és érzékeny bőrt. Az egyedülálló Eucerin pH Egyensúlyrendszer pH5 citrát-puffert tartalmaz, amely helyreállítja és támogatja a bőr optimális pH-értékét. A hidratáló testápoló Dexpanthenol aktív hatóanyagot is tartalmaz, amely regeneráló hatásáról ismert.

 

  • Könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik. 
  • Csecsemők és gyermekek számára is alkalmas.
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff