Eucerin Sun Oil Control FF30 fényvédő arcra 50ml

Eucerin Sun Oil Control FF30 fényvédő arcra 50ml

5.690 Ft

Egységár: 113 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Az Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra FF50+ mindennapos használatra szánt fényvédő arckrém zsíros és aknéra hajlamos bőrre. Az Eucerin  innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája (Advanced Spectral Technology) a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket. A napozókrém fényvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

A faggyútermelést szabályozó Oil Control technológia az L-karnitin és a nagy elnyelőképességű mikrorészecskék jóvoltából a bőrt azonnal száraz tapintásúvá teszi, és hosszan tartó, akár 8 órás matt hatást biztosít.

Az Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra FF50+ illatanyagmentes, textúrája ultrakönnyű és nem zsíros. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják nagyon jó tolerabilitását érzékeny és aknéra hajlamos bőrön.
 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff