Eucerin Ultra Sensitive arcápoló krém normál/vegye 50ml

Eucerin Ultra Sensitive arcápoló krém normál/vegye 50ml

6.925 Ft

Egységár: 138 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Az Eucerin Ultra Sensitive arcápoló krém felveszi a harcot a hiperérzékeny bőr három jellemző problémájával, melyek: a sérült bőrbarrier, a hiper-reaktív érzékelő rostok és a bőrpír, amit gyakran gyulladás okoz.Nappalra és éjszakára egyaránt használható arcápoló, mely azonnal enyhíti a hiperérzékeny bőr kellemetlen érzeteit.
Ez a krém egy könnyű állagú termék SymSitive* hatóanyaggal, mely egy innovatív aktív összetevő, amit kifejezetten a hiperérzékeny bőr számára fejlesztettek ki. Hosszantartó komfortérzetet nyújt a hiperérzékeny bőr számára hiperérzékeny bőrre ajánlott, ahol a bőr fő problémája a kellemetlen bőrérzet látható bőrpír nélkül. Az azonnali bőrnyugtató hatás

  •  Csak korlátozott számú összetevőket tartalmaz és nem tartalmaz tartósítószert, paraffint, illatanyagot, alkoholt, színezőanyagot és emulzifikálót.

 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff