GAL 100% Taurin por 120g

GAL 100% Taurin por 120g

2.012 Ft

Egységár: 16.763 Ft / kg

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A taurin por egy különleges táplálkozási célú élelmiszer különösen sportolók, stresszes életet élők és nehéz fizikai munkát végzők részére, segédanyagok nélkül. Ízetlen por, amely bármilyen italba keverhető. A test kis mennyiségben képes csak előállítani, így a szükséges mennyiséget élelmiszerrel és táplálék-kiegészítővel tudjuk pótolni.

 

A Taurin egy aminosav, amely szerepet játszik a neurológiai fejlődésben, emellett pedig antioxidánsként is funkcionál, vagyis védi a sejteket az oxidatív, káros folyamatokkal szemben, ennek főleg az intenzív testmozgás hatására kialakuló oxidatív stressz esetén van jelentősége. Fokozza az aktivitást, a teljesítőképességet és számos pozitív élettani hatása van. Alkalmas az állóképességi edzés során bekövetkező fizikai fáradtság és izom sérülésének mérséklésére. Megnöveli a vázizomzat és a szívizom sejtjeinek összehúzódó képességét, ami növelheti a testmozgás során nyújtott teljesítményt.

 

Adagolás: Napi 1 teáskanálnyit (3 g) fogyasszunk, folyadékban feloldva. Legjobb étkezéskor. Lehet több részletben is (pl. fél-fél teáskanállal reggel és este).

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

 

 

 

 

 

 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff