GAL D3-vitamin cseppek 30ml

GAL D3-vitamin cseppek 30ml

2.581 Ft

Egységár: 2.581 Ft /

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A D-vitamin számos élettani folyamatban játszik fontos szerepet, elengedhetetlen a csontképződéshez és a csontanyagcseréhez, valamint a kalcium-anyagcsere szabályozásához, tudományos kutatások igazolták, hogy a D-vitaminnak kulcsfontosságú szerep jut az immunrendszer működésében, azon belül is a megfelelő immunválasz elindításában, és a sejtanyagcserére kifejtett hatása révén bizonyos daganatos betegségek megelőzésében. A D-vitamin a szervezet elsőszámú védőinek, a T-limfocita sejtek (a fehérvérsejtek egyik típusa) aktivációjához elengedhetetlen. A T-sejtek kutatják fel, majd semmisítik meg a szervezetünkben megjelenő vírusokat és baktériumokat. Ez a folyamat azonban csak megfelelő mennyiségű D-vitamin jelenlétében működik megfelelően, így D-vitamin-hiány esetén az immunrendszer védelme is csökkenhet.

 

 

A GAL D3-vitamin csepp kókuszolaj-kivonatban oldott természetes D3-vitamin, így annak adagolását ez a termék nagy dózisban, kapszulák nélkül lehetővé teszi. Íze nincs, ételbe is cseppenthető, így gyermekeknek is könnyen adható.
A készítményben a D3-vitamin RSPO-minősítéssel is rendelkező pálma- és kókuszolajból nyert MCT-olajban oldva található meg a megfelelő felszívódásért és stabilitásért. A stabilitásról továbbá természetes tokoferolok (E-vitamin) is gondoskodnak.

 


Adagolás: Napi 4 csepp fogyasztását javasoljuk közvetlen szájba cseppentve vagy az ételhez keverve. Legjobb a nap első étkezésekor fogyasztani. Folyadékba ne keverje! Kisgyermekeknek 10 testsúly kg-onként 1 csepp javasolt.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff