GAL E-vitamin komplex cseppek 95ml

GAL E-vitamin komplex cseppek 95ml

2.705 Ft

Egységár: 34 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Az E vitamin, más néven tokoferol, egy zsírban oldódó vitamin, mely elsősorban antioxidáns hatásáról ismert. Gátolja a sejtek oxidációs folyamatai során keletkező szabadgyökök termelődését és károsító hatását, ezáltal védi a sejtek sejthártyáját és késlelteti az öregedési folyamatokat is. Több vegyület is rendelkezik ezzel a hatással, ezek alfa-, béta-, delta-, illetve gamma-tokoferolként ismertek.

 

Számos jótékony hatása közt említhető, hogy védi a szív koszorúereit, csökkenti az érelmeszesedés kockázatát, valamint gátolja a vérrögképződést, ezáltal a trombózis, szívroham, vagy stroke kialakulását. Az E vitamin segít megelőzni az idegsejtek károsodását, segítve ezzel agy megfelelő működését is, csökkentve az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát. Védi a szem vérereit és a szemlencsét, erősíti az immunrendszert, segíti a sebgyógyulást. Az E vitamin a szervezetben csak rövid ideig raktározódik, ezért érdemes odafigyelni a rendszeres bevitelre. 

 

Az E-vitamincsalád mind a 4 tagját tartalmazó, szójamentes, növényi kivonatot oldottunk alacsony Ω6-tartalmú napraforgóolajban. Így természetes E-vitamin-komplexhez juthat kapszulák nélkül. E-vitaminként az alfa-tokoferolt használják széles körben, azonban a természetben ez így önmagában nemigen található, mindig vannak mellette béta-, gamma- és delta-tokoferolok is, amelyek jelentőségével egyre több kutatás foglalkozik.



A GAL terméke az E-vitamint a 4 féle tokoferol komplex keverékeként tartalmazza, úgy, ahogy azok a természetben is előfordulnak, együtt.


Hordozóanyagként csupán ún. magas olajsavas napraforgóolajat alkalmazunk, amelyet egy olyan (nem génkezelt) napraforgómag fajtából préselnek, ami omega-6 zsírsavakból nem 20-30%-ot tartalmaz, mint a hagyományos, hanem mindössze 1-2%-ot. Ettől nem csupán stabilabb lesz, de szervezetünk omega-6 / omega-3 arányán sem ront. A felhasznált tokoferolok napraforgómagból, és nem szójából vannak kivonva.


Adagolás: Napi 28 csepp, lehetőleg étkezéskor.



Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff