GAL Glicin por 250g

GAL Glicin por 250g

1.934 Ft

Egységár: 7.734 Ft / kg

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A glicin a kollagén típusú fehérjékben legnagyobb mennyiségben előforduló aminosav. Más fehérjeforrásokban csak kis mennyiségben fordul elő. Mely elsősorban az immunrendszer, az idegrendszer és az emésztőrendszer sejtjeinek energiaellátását biztosítja. Hozzájárul az izmok, ízületek és porcok erősségéhez, fiatalítja a bőrt, mivel bőrünk jelentős mennyiségű kollagént tartalmaz, így glicint is. A kollagén peptidek ráncainkat csökkentő, bőrünk rugalmasságát növelő és hidratáló, bőrfiatalító hatása jól ismert és sokat kutatott. A kollagén pedig hatását nagyrészt a magas glicin tartalmának köszönheti. Emelett javítja az emésztést, szabályozza a vércukorszintet azáltal, hogy a szénhidrátok vércukorszintet megemelő hatását jelentősen mérsékli. Fokozza az inzulin hatékonyságát, azonban az inzulin szintet szinte egyáltalán nem emeli. Fokozza a koncentráló képességet, és lassítja az öregedési folyamatokat. Több kutatás is foglalkozott a glicin alvásra gyakorolt hatásával emberek esetén. A megállapítások közé tartozik, hogy a lefekvés előtt elfogyasztott glicin javítja az alvás minőséget, gyorsítja az elalvást, valamint enyhíti a túl korai ébredést és kevesebb alvás esetén is kipihentebbek vagyunk. 

 

Adagolás: Elalvás előtt 1-2dl langyos folyadékban (pl vízben) oldjon fel 1 púpos teáskanálnyit és lassan kortyolgassa el vagy víz nélkül szopogassa el. Javasolt étkezések után is egy keveset (1 csapott teáskanálnyit vagy 1 mokkáskanálnyit ) elfogyasztani, ha étkezésünkben nem voltak kollagén típusú fehérjék. Így az étkezés után fogyasztott glicin segíti a táplálkozással elfogyasztott aminosavak arányának kiegyensúlyozását. Kávéba vagy bármilyen folyadékba elkeverhető, süteményekbe is süthető. Kellemes, mellékízmentes édes íze van (azonban ha a port vesszük a szánkba közvetlenül, akkor az már-már kellemetlenül édes).

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tárolandó.

 

 

 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff