Gengigel Baby gél 20ml

Gengigel Baby gél 20ml

6.230 Ft

Egységár: 6.229 Ft /

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A Gengigel az első fogaktól enyhíteni fogja kisbabája fájdalmát, ami fogainak kibújásával jár, csökkenti a fogzás következtében kialakult ínyduzzadást, és felgyorsítja a fogíny gyógyulását.

Jellemzők

  • A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy az új Gengigel az első fogaktól formula gyorsabban és
  • hatékonyabban enyhíti a fogak kibújásával járó tüneteket, mint azok a gélek, amelyek lokális érzéstelenítőt tartalmaznak. 
  • Laktózmentes, Gluténmentes, cukormentes, alkohol mentes, ftalát mentes, GMO mentes, Nátirum-lauril-szulfát mentes, vegán
  • Orvostechnikai eszköz

Hatóanyag/Összetevők

  • Hialuronsav

Alkalmazás

  • Akár napi 3-6 alkalommal.
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff