Herbalmed Medical gyógynövény pasztilla 20x

Herbalmed Medical gyógynövény pasztilla 20x

3.547 Ft

Egységár: 177 Ft / db

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Izlandi zúzmó, szemvidító fű és mályva kivonatok kombinációja biztosítja a hármas hatást: köhögéscsillapító, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító.

Hatásának leírása:

A hatóanyagok a torok nyálkahártyájának felületen antivirális és antibakteriális védőréteget kepéznek, mely védi a nyálkahártyát a kórokozóktól, antioxidáns hatásúak, nyugtatják az irritált torkot es aktiválják a természetes gyulladáscsökkentő, regeneráló mechanizmusokat. Lokálisan csillapítják a torokban fellepő égő érzést es fájdalmat, csillapítják a köhögést, es tisztítják a felső légutakat.

 

Ajánlott adagolása:

2-3 óránként szopogasson el a szájban 1 pasztillát, amig teljesen fel nem oldódik! Ne ragja szét vagy nyelje le! A napi adag ne haladja meg a 10 pasztillat!
Gyermekeknek 3-12 eves kor között naponta maximum 5 pasztilla ajánlott.
Kizárólag olyan a gyermekeknél alkalmazzuk, akik biztonságosan tudják elszopogatni a pasztillákat.
Várandós es szoptató nők is használhatják a termeket.
Amennyiben a panaszok egy hét elteltével nem csökkennek vagy tovább erősödnek, forduljon kezelőorvosához.

 

Hatóanyagok:
Izlandi zuzmó- kivonat, Orvosi szemvidítófű- kivonat, Mályva- kivonat, C-vitamin.

 

Figyelmeztetés:
A terméket ne használja bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén! Ne alkalmazza a minőség megőrzési időszak lejarta után! Tartsa távol a gyermekektől!
A kockázatok es mellékhatások tekinteteben olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

Tárolás:
Szaraz helyen, 15-25 °C hőmérsékleten, az eredeti csomagolásban. Tartsa távol a közvetlen napsugárzástól, fagytól es magas hőmérséklettől

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff