Lavet multivitamin kutya a.u.v. 50x

Lavet multivitamin kutya a.u.v. 50x

699 Ft

Egységár: 13 Ft / db

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A LAVET MULTIVITAMIN tabletta kutyának a vonatkozó táplálkozás-élettani és gyógyszertani ismeretek alapján összeállított készítmény, amely a tej és a szárított élesztő magas biológiai értékő természetes alkotórészeit, valamint nagyszámú hozzáadott életfontosságú vitamint és mikroelemet biztosít kedvenceink optimális táplálásához.

A LAVET multivitamin tabletták állatorvosok által fejlesztett, természetes eredetű, a szervezet számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmazó táplálék kiegészítők. A LAVET MULTIVITAMIN tabletta kutyának a vonatkozó táplálkozás-élettani és gyógyszertani ismeretek alapján összeállított készítmény, amely a tej és a szárított élesztő magas biológiai értékő természetes alkotórészeit, valamint nagyszámú hozzáadott életfontosságú vitamint és mikroelemet biztosít kedvenceink optimális táplálásához. Ezáltal a termék a fiatal állatok fejlődésének elősegítésére, a betegségekkel szembeni ellenálló képesség növelésére, a vemhesség és szoptatás alatt megnövekedett vitamin- és mikroelem-szükséglet fedezésére, a kifejlett kutyák közérzetének javítására, stressz helyzetekben (kiállítás, utazás, stb.) a terhelhetıség fokozására, valamint betegségek után a felépülés gyorsítására szolgál.

Paraméter Hatóanyag-tartalom:

- Vitamin A NE/tabletta 450
- Vitamin D3 NE/tabletta 15
- Vitamin E mg/tabletta 10
- Vitamin B1 mg/tabletta 0,2
- Vitamin B2 mg/tabletta 0,2
- Nikotinsavamid mg/tabletta 1,0
- Kalcium-pantotenát mg/tabletta 0,5
- Vitamin B6 mg/tabletta 0,2
- Vas μ g/tabletta 2
- Cink μ g/tabletta 0,5
- Réz μ g/tabletta 0,05
- Nyersfehérje % 11,4
- Nyerszsír % 0,75
- Nyersrost % 1,2
- Nedvességtartalom: % < 10
- Hamutartalom: % 6,5

A felhasználás módja:

Szájon át.

Javasolt adagolás:

Általános adag: 1 tabletta/10 ttkg/nap.

Kölyökkutyáknak: 1⁄2-1 tabletta/2-3 ttkg/nap.

Vemhes és szoptató kutyáknak: 1 tabletta/5 ttkg/nap.

A készítményt kúraszerően, több héten keresztül célszerő alkalmazni. Az ízesített tablettákat a kutyák általában önként, szívesen elfogyasztják. Ha valamilyen okból az állat a tablettát önmagában nem eszi meg, célszerő azt az eledelébe keverni.

Csomagolás:

50 darab tabletta PE tasakban, faltkartonban

Tárolás, raktározás:

Szobahımérsékleten (15-25oC), gyermekek elıl elzárva tartandó!

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff