LRP Lipikar Surgras krémtusfürdő 400ml

LRP Lipikar Surgras krémtusfürdő 400ml

6.773 Ft

Egységár: 16 Ft / ml

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A száraz és érzékeny bőrre kifejlesztett LIPIKAR Surgras Hidratáló krém-tusfürdő gyengéden tisztítja a bőrt és pótolja a szükséges lipideket, ezáltal segít megőrizni a bőr természetes védőrétegét. A niacinamiddal és lipidpótló hatóanyagokkal gazdagított tusfürdő csillapítja az irritációt és óvja a bőrt a víz szárító hatásától.

 

  • Semleges pH-értékű.
  • Érzékeny bőrön tesztelt.
  • Kíméletes krém-tusfürdő.
  • Krémes állagú.
  • Könnyű leöblíteni.
Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff