LXR C+D Retard Komplex kapszula 60x

LXR C+D Retard Komplex kapszula 60x

2.200 Ft

Egységár: 36 Ft / db

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A készítmény különlegessége a 750 mg C-vitamin és az 2500 NE D3-vitamin elnyújtott, és a nap folyamán valóban egyenletes kioldódását biztosító formulájában rejlik, melyet a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszertechnológiai és Gyógyszerfelügyeleti Intézetének segítségével fejlesztettünk ki. Új összetételünkbe az immun­rendszer támogatására magasabb C- és D3-vitamin dózisok kerültek, melyet kedvező hatású citrus bioflavonoidokkal egészítettünk ki.

 

Az Európai Gyógyszerkönyv alapján végzett hivatalos kioldódási vizsgálatok igazolják, hogy az LXR C+D RETARD KOMPLEX-ből a nap folyamán átlagosan 11,6 óra alatt egyenletesen szabadul fel a C-vitamin, a biológiai hasznosulás szempontjából legideálisabb ún. első rendű kinetika alapján. Ez azt jelenti, hogy a készítmény folyamatosan olyan egységekben adja le a hatóanyagot, melynek első adagjai a vérben megfelelő szintre emelik a C-vitamin koncentrációját, majd a hatóanyag később felszabaduló egységei 12 órán keresztül fenntartják ezt az ideális koncentrációt.

 

A feleslegesen nagy dózisú C-vitamin bevitellel szemben, ami hirtelen túl sok C-vitamin bejutását, majd gyors kiürülését jelenti, az LXR C+D RETARD KOMPLEX CITRUS BIOFLAVONOIDOKKAL egész napra biztosítja a C és D-vitaminok ideális mennyiségét.

 

További információk: www.lxr.hu

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff