LXR Élőflóra Komplex kapszula 30x

LXR Élőflóra Komplex kapszula 30x

3.700 Ft

Egységár: 123 Ft / db

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Az LXR Élőflóra +Inulin Komplex 5 milliárd élő liofilezett Saccharomyces boulardii élesztőgombát tartalmaz kapszulánként. A sörélesztők közé tartozó hatóanyagot a licsi nevű ázsiai gyümölcsben fedezte fel Henri Boulard francia biológus még 1923-ban. Ennek megfelelően a Saccharomyces boulardii egyike a legtöbb szakirodalmi és klinikai megerősítéssel bíró, a bélflóra állapotát kedvezően befolyásoló élőflórát tartalmazó hatóanyagoknak.

 

Számos Saccharomyces boulardii-t tartalmazó termékhez képest az LXR Élőflóra +Inulin Komplex nem tartalmaz laktózt, így a laktózintoleranciával küzdők is bátran fogyaszthatják. A készítmény szabályozott hatóanyagleadású kapszulája csak a bélben oldódik, ezért a hatóanyag a gyomron keresztül sértetlenül és maradéktalanul jut el a bélbe. A 30 darabos kiszerelés költséghatékony felhasználást tesz lehetővé.

 

További információk: www.lxr.hu

 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff