LXR Junior Multivitamin Komplex granulátum 30x

LXR Junior Multivitamin Komplex granulátum 30x

3.300 Ft

Egységár: 110 Ft / db

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A készítmény nevében és összetételében is túlmutat a multivitamin jellegen. Egy készítményben egyesíti a gyermekek körében felmerülő leggyakoribb étrendi kiegészítést igénylő kategóriákat: a vitaminok és nyomelemek, illetve a vas és magnézium érdemi pótlását. A granulátum formula nagy előnye, hogy 5-8-szor több hatóanyag integrálható benne, mint a gyermekek számára lenyelhető kapszulás vagy tablettás termékekben, így a készítmény tasakjaiba rendkívül átfogó multivitamin kombináció került. Az összetétel minden összetevő esetében érdemi hatóanyagmennyiséget képvisel. Naponta egy tasak biztosítja a gyermekek napi szükségleteit.

 

A vasat jól hasznosuló szerves vegyületformában (vas-fumarát) tartalmazza, mely a szervetlen vasvegyületeknél kíméletesebb a gyomorral és a béltraktussal. A magnézium szintén szerves vegyületi formában (magnézium-citrát) jelenik meg benne, mely lényegesen jobb hasznosulást biztosít a szervetlen magnézium vegyületekhez képest.

 

A gazdag összetételben előforduló kellemetlen ízű vitaminok és ásványi anyagok könnyű bevételét erdei gyümölcs ízesítésű granulátum formula teszi lehetővé, amely a szegedi Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszertechnológiai Intézetében került kifejlesztésre.

 

További információk: www.lxr.hu

 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff