LXR Omega-3 XL Komplex lágy kapszula 45x

LXR Omega-3 XL Komplex lágy kapszula 45x

3.900 Ft

Egységár: 86 Ft / db

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Az LXR Omega-3 XL Komplex omega-3 zsírsav tartalma kétszerese az átlagos hatóanyagtartalmú halolaj kapszulákénak. Ezáltal napi egyetlen kapszula elfogyasztásával biztosítja a felnőtt szervezet számára javasolt EPA és DHA bevitelt. A halolaj kinyerése mélytengeri halfajtákból, a hatóanyagokra nézve kíméletes módszerrel, sajtolással történik. Emiatt a kedvező élettani hatásokat szolgáló telítetlen zsírsavakra (EPA, DHA) standardizált készítmény a nem kívánatos zsírsavkomponensektől mentes. Figyelembe véve a hatóanyag állati eredetét, fontos megjegyezni, hogy a készítmény mikrobiológiai tisztasági és nehézfémsó szennyezés vizsgálatokon megy keresztül.

 

Az EPA és a DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el. Napi 250 mg dokozahexaénsav (DHA) bevitele hozzájárul a normál agyműködés és a normál látás fenntartásához. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 

További információk: www.lxr.hu

 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff