MASTER AID Herpes Patch tapasz herpeszre 15x

MASTER AID Herpes Patch tapasz herpeszre 15x

4.094 Ft

Egységár: 272 Ft / db

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

ULTRAVÉKONY HERPESZ TAPASZ

HIDROKOLLOIDDAL ÉS KÖRÖMVIRÁG KIVONATTAL GYORSÍTJA SEBGYÓGYULÁST DISZKRÉT, KOMFORTOS HASZNÁLAT

Felhasználása kifejezetten az ajkakon keletkező Herpes Simplex Vírus (HSV-1) kezelésére javasolt. A tapasz felgyorsítja a gyógyulási folyamatot és csökkenti a herpesszel összefüggő kellemetlen érzést és fájdalmat. A tapasz egy egészen vékony (20 mikronos) poliuretán film, mely átlátszó,15 mm-es, kerek, légáteresztő és kiválóan ragad.

  • hidrokolloidot és körömvirág kivonatot tartalmaz
  • megvédi a bőrt a külső hatásoktól
  • megakadályozza a seben a var képződését, felrepedését
  • csökkenti a csúnya hegek kialakulását
  • megakadályozza az önfertőzést és a vírus további elterjedését 

Tapasz: Ultravékony (20 micron) átlátszó, poliuretán filmréteg, mely tökéletesen vízálló, hidrokolloiddal és körömvirág kivonattal átitatott, baktérium-biztos és légáteresztő.A felső papír filmréteget a felhelyezés után el kell távolítani!

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff