Nordvital Multivitamin filmtabl.+lágy kapszula 50x+50x

Nordvital Multivitamin filmtabl.+lágy kapszula 50x+50x

7.499 Ft

Egységár: 7.499 Ft / DOB

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

A vitaminoknak, ásványi anyagoknak és nyomelemeknek az egyik legfontosabb kémiai-fizikai sajátossága az oldhatóságuk, hogy vízben vagy zsírban oldódnak-e inkább. A zsírban oldódó vitaminokat (D,E,K,A) célszerű már eleve olajban oldott formában bevinni, mivel így bizonyítottan jobb a felszívódásuk.
Számos multivitamin készítmény mind a zsírban oldódó, mind a vízben oldódó vitaminokat ugyanabban a tablettában vagy kapszulában tartalmazza így sokkal alacsonyabb az előállítási költségük.

NORDVITAL Multivitamin készítményünknél a zsírban oldódó vitaminok (D,E,K,A) Omega 3 olajban feloldva lágykapszulában találhatók, míg a vízben oldódó vitaminok és nyomelemek filmtablettában vannak.
A nyomelemeket kizárólag szerves kötésű formákban tartalmazza a készítmény a maximális felszívódás érdekében.

 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff