Osa fogínygél gyermekeknek 20g

Osa fogínygél gyermekeknek 20g

2.572 Ft

Egységár: 2.571 Ft /

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Az Osa® gyógynövény kivonatot tartalmazó fogíny-gél átsegít a fogzási időszak nehézségein.

  • A Osa® fogíny-gél egyrészt gyógynövények, kamilla, szegfűszeg,
  • zsálya, borsmenta és másrészt propolisz kivonatát tartalmazza.
  • Kellemesen hűsít, és nyugtatja, csillapítja az íny irritációját.
  • Nem tartalmaz sem nyugtató, sem helyi érzéstelenítő hatóanyagot.
  • Nem tartalmaz szuvasodást okozó cukrot, hanem egy xylit nevű
  • engedélyezett édesítőszerrel van ízesítve.
  • Laktóz mentes.

Alkalmazás: Az első olyan jelek érkezésekor, hogy jönnek a fogacskák, valamint az áttöréskor vigyünk ujjunkra 2-3 cm hosszúságú gélcsíkot, vigyük fel az irritált, kivörösödött felületre, és könnyedén masszírozzuk be! Szükség esetén ismételjük meg félóra múlva, de naponta csak háromszor alkalmazzuk! A legjobb, ha ez étkezés után és elalvás előtt történik.

Alkotórészek (INCI): Aqua, Xylitol, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Alkohol, Hydroxymethylcellulose, Cellulose Gum, Propolis Extract, Sodium Saccharin, Benzoic Acod, Mentha Piperita Oil, Chamomilla Recutita Oil, Eugenol, Salvia offi cinalis Oil, Limonene, Eugenia Caryophyllus Oil, Linalool.

Figyelmeztetés: Ha valamelyik alkotórészre ismert túlérzékenység áll fenn, ne alkalmazzuk a készítményt. Az Osa® gyógynövény kivonatot tartalmazó fogíny-gélt felnőttek is használhatják a szájüreg és az íny irritációja esetén, vagy ha tör a protézisük. 

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff