Panthenol Med 10% spray MedicoUno 130g

Panthenol Med 10% spray MedicoUno 130g

2.937 Ft

Egységár: 22.585 Ft / kg

2022. január 1-től a vény nélkül kapható gyógyszerek csak az ingyenes személyes gyógyszertári átvétellel kérhetők. Az egyéb termékek kiszállítása továbbra is zavartalan.

A termék jelenleg nincs raktáron, értesítést kérek amennyiben újra rendelhető.

ELKÜLD

Panthenol Med hab napégés és hideg okozta irritációra és bőrszárazságra lett kifejlesztve. A Panthenol Med hab nyugtató és hidratáló hatásával gyöngéden gondoskodik a bőrről. Csökkenti a környezeti tényezők pl. a túlzott napozás, a meleg vagy hideg, a szél és fagy okozta kellemetlen égő, húzódó érzést, irritációt. A termék könnyen felvihető a bőrfelültre és gyorsan felszívódik, enyhülést hozva a nagyon száraz bőr számára is. Enyhíti a bőr hámlását és viszketését. A hozzáadott anyagoknak (pl. aloe, glicerin, allantoin és kaprilsav, valamint a kaprilsav trigilcerid észterei) köszönhetően a hab filmszerű védőréteget képez a bőrön, mely a nátrium-hialuronát hatásával megerősítve megfelelő hidratálást biztosít és segít fenntartani a bőr normális állapotát.

Jelen pillanatban nincs elérhető betegtájékoztató!

Top termékek

A termék a kosárba került!

A termék a kívánságlistára került!

Tudomásul veszem, hogy a(z) KO-DO PHARMA KFT.  (1093 Budapest, Közraktár utca 2. a. ép.) adatkezelő által a(z) https://www.non-stopgyogyszertar.hu/ felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email, számlázási adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban,az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff